måndag 24 januari 2011

sjukdom

Helt otroligt... man ska inte bara tänka på att E fått astma... utan man ska tänka på alla andra sjukdomar som hon kan få... nu har hon fått magsjuka.
vaknade i morse halv fem av att hon hostade o hörde ett annat konstig ljud,,,, så jag gick in.. o hon hade spytt ner sin säng. så hon fick komma in i våran säng och en halv timme senare var det kört, då hade hon spytt ner våran. bara ställa sig o bädda rent. sen la vi en handduk under henne, lite lättare att byta.
men nu har hon inte gjort något på flera timmar, så nu håller vi tummarna att det dragit över.

köpte blommor i lördags då vi måste byta ut de vi har till allergivänliga, känns inte så jätte roligt då det kanske inte är blommorna som man vill ha. men det fick bli dom nu då det skulle blivit otroligt dyrt att byta ut de till blommor som jag helst villa ha. vi skulle ha behövt 14 nya, vi köpte tio... men men.. man får byta ut sen en efter en. men nu har jag inte krukor som fungerar.
Väntar på att F ska komma hem så kan han vara hemma med E så kanske jag kan åka o köpa lite krukor. får åka till trädgården här.. blir nog bra till slut.. men det känns mycket just nu.

vi väntar på ett besked som kanske kan underlätta det otroligt mycket för E i hennes vardag. Sen har fått höra om lite saker man kan få hjälp till när barn är astmatiska. så det är väl vårat nästa steg att ta reda på. men först så ska huset bli E vänligt.
Det är så mycket man kan göra som man kanske inte vet om.

tingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar