tisdag 1 februari 2011

Back to work

Så nu är man tillbaka på jobbet igen... känns underbart kul... har otroligt snälla o roliga jobbarkompisar. då min kommun sparade in o sa upp massa personer inom vården så blev jag flyttad till ny arbetsplats och det är det bästa kommunen gjort för mig. Kunde nog inte fått det bättre.  jobbar fyra dagar av sex så mer än hälften gjort. kommer gå i ett naft.

Lilla E har fått en ny säng.. eller madrass är det en så länge, måste hitta sängen som jag vill hon ska ha o den får inte vara för hög. Hon har fått en 90 madrass, vilket gör att en av oss kan gå in o sova där när E är dålig. Så att åtminstonde en av oss föräldrar får sova. hon har nu sovit i sängen i  tre nätter o i natt sov hon där hela natten.. blir en sån stolt mamma. känns skönt att hon tyckte madrassen blev bra. nu ska man bara sätta ut den gamla sängen... och det bästa av allt är att hon börjar kunna somna själv också.. tänk vad mycket tid man spar..

känns som om livet börjar vända just nu.. allt är helt underbart.. vi börjar komma in i vardagslunken igen. jobb, dagis o familjen.... kan det bli bättre...

tingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar